سفارش تبلیغ
صبا ویژن

زود گریه کردن در افراد چه دلایلی دارد؟

زود گریه کردن در افراد چه دلایلی دارد؟

زود گریه کردن در افراد به طور معمول از ویژگی های افراد زود رنج و حساس می باشد ولی گاهی دلیل آن می تواند استرس باشد.

دلیل زود به گریه افتادن

خیلی از افراد به خصوص خانم ها، از اینکه نمی توانند در شرایط حساس خصوصا در محل کار، اشک ها و گریه خودشان را کنترل کنند، شاکی هستند.همین اتفاق باعث می شود که در صورتی که قرار باشد برای گرفتن حقی، اعتراض کنند نگران اشک های کنترل نشده باشند و خیلی اوقات از اعتراض مورد نظر می گذرند تا اینکه با سرریز شدن اشک ها در محل نا به جا ضعفی از خود نشان بدهند.

فشار روانی ، نیرویی است که چون فشار آن بر هر قسمتی از بدن وارد شود ، کار آن را مختل می کند و زمین? ناراحتی فکری را در انسان فراهم می کند. اشک انسان به علت های مختلف در بازه های گوناگون زندگی جاری می شود. به گفته محققان، گریه کردن ذاتی است و انسان روزانه حدود 280 گرم و سالانه 30 گالن اشک تولید می کند.

هر عملی که موجب برهم خوردن تعادل روانی انسان و تغییرات سریع احساسی، عاطفی، خلقی و رفتاری شود، استرس زا محسوب می شود همچنین عدم توانایی در برقراری ارتباط با دیگران، احساس خودکم بینی، ترس از اظهار وجود، از دست دادن اعتماد به نفس و نومیدی استرس زا است.

شهرنشینی و پیشرفت تمدن امروز، دگرگونی روابط اجتماعی بخصوص زندگی در شهرهای بزرگ و شلوغ، فشارهای جسمی و روانی ناشی از ترافیک، آلودگی های هوا، امواج و صدا موجب تشدید استرس می شود.  مرگ عزیزان، ستیزه و جدایی در کانون خانواده، ترس از بیکاری، نداشتن امکانات مناسب اجتماعی، شهرنشینی و سکونت در محلات پرجمعیت ، ترافیک سنگین در راه خانه و محیط کار، همگی از عوامل استرس زا به حساب می آیند.

استرس با سن، جنس، وضعیت تأهل، رضایت شغلی، وضعیت مسکن، تحصیلات، تعادل بین میزان درآمد و هزین? زندگی در ارتباط است و افسردگی، اضطراب، وسواس، پرخاشگری و دردهای جسمی به دلیل استرس تشدید می شوند.

داشتن فشارهای عصبی، فکری و عاطفی، دلشوره های بی مورد، احساس درد در نواحی قلب، گردن، سینه، کتف و دست یا پا، زود به گریه افتادن، احساس تنهایی و غم، احساس خستگی و کوفتگی در عضلات، بدخوابی، کرخت شدن قسمت هایی از بدن و عضلات، نارضایتی از محیط کار و زندگی در برخورد با همکاران و اعضای خانواده، زود عصبانی شدن، نگران آینده بودن، خودخوری، بیقراری، افسردگی، اضطراب و پرخاشگری، بدگمانی، نداشتن ثبات عاطفی خلقی و رفتاری مناسب، لرزش و پرش عضلانی، پیری و مرگ زودرس همگی از نشانه های استرس هستند.